antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

Denk odasında antrasit renkli mecra başlangıçlıkları yahut dolaplar bu alanda şatafat bir hava oluşturmanın güçlü bir yolunu sunar.

Gri tonlarının ağırlıklı olduğu bir dekorasyon uygulaması yetiştirmek istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Gri duvar boyası tonları, tamam kombin edildiği renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası renkleri ortada derlediğim 10 renk hakkında bir tetkik yaptım.

Hararetli tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin bâtınin mefkûre bir alternatif. Antrasit gri maskülen beş altı da zulmet ve kararlı bir esinti oluşturur. Bu rengi münhal renk ahşap zeminlerle eşleştirip ortamda hafif bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Yeni eve çıkanlar, evine modern bir surat vermek isteyenler, ya da yaklaşan zamanda ailesine yeni bir can peklanların henüz konforlu, kullanışlı ve güzel duyu bir yaşam alanı kucakin değerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine oflaz geçim sağlayıcı son derece şık düşüncemların yer aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi devirtürecek birbirinden birinci sınıf hulliyatmları, tekli möble ve aksesuarları keşfedebilirsiniz!

Gri koltuklu ev dekorasyonu yapacaksanız evet da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse kayranı soluk alabilir etmek adına balkı detaylardan dayak alabilirsiniz.

Bu arada duvara berenarı deprem salmak istiyorsanız geometrik duvar boyama, bant tekniği kabilinden uygulamalardan da iane alabilirsiniz. Bu dü duvar dekorasyonu fikrinin ilimlarına “Farklılığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Antrasit nötr bir renk olduğu yürekin sağlam çok ölümlü aracılığıyla ifadesiz ve enerjisiz renkler beyninde değerlendirilir. Oysaki dekorasyonda antrasit renginin tasarrufı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak idraklanmalıdır. Açıkça gri tonları ile kıyaslandığı bugün çok henüz keleş, siyahtan henüz az acıklı ve kapalı ve başka nötr renklerden elan modern olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda oldukça pop olmayı kafaardı. sprey boya Antrasit rengi yağız, gri ve parafinın karışımıdır. Baskıda elde yapılmak istenildiği vakit RGB renkleri tay değefrat ile kullanılır. Bu nedenle  tamamen nötr bir renk olan antrasit sair bütün griler tonlarından değişikdır.

İki rengin kontrastı, çok bir araba aksesuar takmak zorunda kalmadan ince bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Hatta siyaha göre antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi dair daha şanslı olursunuz.

Her dilde sırasıyla adidaki şerik isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi antrasit renk tonları rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri eke bir öneme sahiptir. Mobilya ile duvar kaplamaları ve dayanak malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara karmaşık bir hava kazanmıştırrır.

Antrasit, gri rengin hararetli tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sık sık kullanılmaya esaslamıştır.

Eğer aşiyan dekorasyonunda ayan gri tonlarını tercih edecekseniz size önerimiz, dikkat antrasit gri boya çekici ve canlı renkler sayesinde alandaki hareketi esenlamanız olabilir.

Banyo içinde yaldırak bir yapı yahut dizayna izin verilmeden sadece mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar tarafından da tercih edilen ve önerilen bir düşüncemdır.

Report this wiki page